Cookiebeleid - Brût Communicatie

Dit Cookiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op 10 februari 2022 en is van toepassing op burgers en legale permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1. Inleiding

Onze website, https://brutcommunicatie.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (voor het gemak worden alle technologieën “cookies” genoemd). Ook door door ons ingeschakelde derden worden cookies geplaatst. In onderstaand document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2. Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer of een ander apparaat wordt opgeslagen.

3. Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op uw apparaat.

4. Wat is een webbaken?

Een webbeacon (of een pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat wordt gebruikt om het verkeer op een website te monitoren. Om dit te doen, worden verschillende gegevens over u opgeslagen met behulp van webbakens.

5. Cookies

5.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website naar behoren werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken we het voor u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoef je bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te vullen en blijven de artikelen bijvoorbeeld in je winkelmandje totdat je betaald hebt. We kunnen deze cookies plaatsen zonder uw toestemming.

5.2 Statistische cookies

We gebruiken statistische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze statistische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van statistische cookies vragen wij uw toestemming.

5.3 Marketing-/trackingcookies

Marketing-/trackingcookies zijn cookies of enige andere vorm van lokale opslag, die worden gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken om advertenties weer te geven of om de gebruiker op deze website of op verschillende websites te volgen voor vergelijkbare marketingdoeleinden.

5.4 Social media buttons

Op onze website hebben wij buttons voor Facebook en Instagram opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (bijvoorbeeld “liken”, “pinnen”) of delen (bijvoorbeeld “tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook en Instagram zelf afkomstig zijn. Deze code plaatst cookies. Ook kunnen deze social media buttons bepaalde informatie opslaan en verwerken, zodat een gepersonaliseerde advertentie aan jou getoond kan worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij doen met uw (persoons)gegevens die zij met deze cookies verwerken. De gegevens die worden opgehaald worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook en Instagram bevinden zich in de Verenigde Staten.

6. Geplaatste cookies

Google reCAPTCHA

Functional, Marketing/Tracking

Usage

We use Google reCAPTCHA for spam prevention. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google reCAPTCHA Privacy Statement.

Functional

Name
Expiration
session
Function
Provide spam protection

Marketing/Tracking

Name
Expiration
session
Function
Read and filter requests from bots
Name
Expiration
session
Function
Read and filter requests from bots
Name
Expiration
persistent
Function
Read and filter requests from bots

Google Adsense

Marketing/Tracking

Usage

We use Google Adsense for showing advertisements. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Adsense Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Name
Expiration
persistent
Function
Store and track conversions
Name
Expiration
persistent
Function
Provide ad delivery or retargeting

Google Analytics

Statistics, Functional

Usage

We use Google Analytics for website statistics. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Analytics Privacy Statement.

Statistics

Name
Expiration
1 year
Function
Store and count pageviews
Name
Expiration
1 minute
Function
Store a unique user ID
Name
Expiration
2 years
Function
Store and count pageviews
Name
Expiration
1 day
Function
Store and count pageviews

Functional

Name
Expiration
session
Function
Provide technical monitoring

Facebook

Marketing/Tracking, Functional

Usage

We use Facebook for display of recent social posts and/or social share buttons. Read more

Sharing data

For more information, please read the Facebook Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Name
Expiration
3 months
Function
Store and track visits across websites
Name
Expiration
2 years
Function
Store last visit
Name
Expiration
1 year
Function
Store account details
Name
Expiration
3 months
Function
Store a unique session ID
Name
Expiration
3 months
Function
Provide ad delivery or retargeting
Name
Expiration
90 days
Function
Store logged in users
Name
Expiration
2 years
Function
Provide fraud prevention
Name
Expiration
30 days
Function
Store a unique user ID
Name
Expiration
2 years
Function
Store browser details
Name
Expiration
1 year
Function
Store account details

Functional

Name
Expiration
1 week
Function
Read screen resolution
Name
Expiration
90 days
Function
Provide fraud prevention
Name
Expiration
session
Function
Store and track if the browser tab is active

iThemes Security

Functional

Usage

We use iThemes Security for security and fraud prevention. Read more

Sharing data

For more information, please read the iThemes Security Privacy Statement.

Functional

Name
Expiration
10 minutes
Function
Provide the hiding of the WordPress login URL

Microsoft Clarity

Marketing/Tracking

Usage

We use Microsoft Clarity for heat maps and screen recordings. Read more

Sharing data

For more information, please read the Microsoft Clarity Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Name
Expiration
Function
Name
Expiration
1 year
Function
Store and track visits across websites

Google Fonts

Marketing/Tracking

Usage

We use Google Fonts for display of webfonts. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Fonts Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Name
Expiration
expires immediately
Function
Read user IP address

Google Maps

Marketing/Tracking

Usage

We use Google Maps for maps display. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Maps Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Name
Expiration
expires immediately
Function
Read user IP address

Vimeo

Statistics

Usage

We use Vimeo for video display. Read more

Sharing data

For more information, please read the Vimeo Privacy Statement.

Statistics

Name
Expiration
10 minutes
Function
Store and track audience reach
Name
Expiration
2 years
Function
Store the user's usage history

YouTube

Marketing/Tracking, Functional

Usage

We use YouTube for video display. Read more

Sharing data

For more information, please read the YouTube Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Name
Expiration
session
Function
Store location data
Name
Expiration
session
Function
Store and track interaction
Name
Expiration
8 months
Function
Store user preferences

Functional

Name
Expiration
6 months
Function
Provide bandwidth estimations

Instagram

Marketing/Tracking

Usage

We use Instagram for display of recent social posts and/or social share buttons. Read more

Sharing data

For more information, please read the Instagram Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Name
Expiration
1 year
Function
Store ad display frequency

Miscellaneous

Purpose pending investigation

Usage

Sharing data

Sharing of data is pending investigation

Purpose pending investigation

Name
acf
Expiration
Function
Name
cmplz_policy_id
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_consented_services
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_marketing
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_statistics
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_preferences
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_functional
Expiration
365 days
Function
Name
cmplz_banner-status
Expiration
365 days
Function

7. Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij u een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u op “Voorkeuren opslaan” klikt, geeft u ons toestemming voor het gebruik van de categorieën cookies en plug-ins die u in de pop-up heeft geselecteerd, zoals beschreven in dit Cookiebeleid. U kunt het gebruik van cookies uitschakelen via uw browser, maar houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet meer goed werkt.

7.1 Beheer uw toestemmingsinstellingen

8. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

U heeft het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang ze worden bewaard.
Recht op inzage: U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens die bij ons bekend zijn.
Recht op rectificatie: je hebt het recht om je persoonsgegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of te blokkeren wanneer je maar wilt.
Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonsgegevens te laten verwijderen.
Recht op overdracht van uw gegevens: u heeft het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.
Recht van bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gerechtvaardigde gronden voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op om deze rechten uit te oefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan dit Cookiebeleid. Als u een klacht heeft over hoe wij met uw gegevens omgaan, horen wij dat graag van u, maar u heeft ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

9. In-/uitschakelen en verwijderen van cookies

U kunt uw internetbrowser gebruiken om cookies automatisch of handmatig te verwijderen. Ook kun je aangeven dat bepaalde cookies niet mogen worden geplaatst. Een andere mogelijkheid is om de instellingen van uw internetbrowser te wijzigen, zodat u telkens een bericht ontvangt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Raadpleeg de instructies in de Help-sectie van uw browser voor meer informatie over deze opties.

Houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet goed werkt als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u de cookies in uw browser verwijdert, worden deze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een volgend bezoek aan onze websites.

10. Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen over ons Cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Brût Communicatie
Bedrijfsweg 3 – 3481 MG Harmelen (Utrecht)
Nederland
Website: https://brutcommunicatie.nl E-
mail : info@brutcommunicatie.nl
Telefoonnummer: 0348-413224