Arbeidsmarktcommunicatie draait om het bereiken en verleiden van talent. Talent is zeldzaam en schaars. Hoe zorg je er dan toch voor dat iedereen weet dat jij de aantrekkelijkste werkgever bent? Sterker nog, dat je onweerstaanbaar bent! Want hier draait het om bij arbeidsmarktcommunicatie.

Met creatieve en doeltreffende arbeidsmarktcommunicatie zetten wij jouw organisatie op aantrekkelijke wijze in de markt en trekken we het juiste talent aan. We focussen ons hierbij op strategie & concept voor online én offline kanalen. Uiteraard afhankelijk van de doelgroep.

 

Altijd creatief

Met creatieve arbeidsmarktcommunicatie zorgen wij dat potentiële medewerkers alleen nog maar bij jouw organisatie aan de slag willen. Daarnaast focussen we ons op Employer Branding, voor het behoud van huidige medewerkers.

En resultaatgericht

Wij zijn specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en arbeidsmarktcampagnes en beschikken over alle disciplines om dit te ontwikkelen binnen één bureau.

ONDERSCHEIDEND & RELEVANT

Wij zijn ervan overtuigd dat potentiële werknemers kiezen voor een aantrekkelijke organisatie met gezellige collega’s en interessante mogelijkheden. En niet voor de zoveelste generieke vacaturetekst.

Dit betekent dat we met arbeidsmarktcommunicatie en -campagnes het onderscheidend vermogen van organisaties en de betreffende vacature(s) uitvergroten. Oftewel: we zorgen voor een duidelijke identiteit en imago van de organisatie en maken de organisatie onweerstaanbaar voor zowel sollicitanten als huidige werknemers. Zij zijn immers interessante, waardevolle ambassadeurs! Met een mooie term heet dit: ‘Employer Branding’.

Belangrijke aspecten van arbeidsmarktcommunicatie zijn dan ook:

  • Identiteit
  • Imago
  • Employer Branding
  • Campagnes
“Arbeidsmarktcommunicatie is meer dan alleen een vacaturetekst schrijven en het onderhouden van de recruitmentsite”.

CREATIEF BUREAU VOOR ARBEIDSMARKTCOMMUNCIATIE

Wil jij jouw organisatie op aantrekkelijke wijze in de markt zetten en het
juiste talent aantrekken met doeltreffende arbeidsmarktcommunicatie?
Dan is er maar één ding wat jou te wachten staat:

Of vul het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!

Hierna gaan we als volgt te werk:

TELEFONISCH CONTACT

Binnen één werkdag

ORIËNTATIE GESPREK

DEBRIEFING PER MAIL

PRESENTATIE BIJ JOU OP KANTOOR

REALISATIE

SPOED?

/

Wij zijn een creatief communicatiebureau waarbij snel geschakeld wordt.
Een ‘spoedje’ op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie wordt bij Brût Communicatie daarom meteen omgezet in actie.