Effectieve en informatieve infographics - Brût Communicatie

Infographics

Sterk in
Beeld

Infographics: de creatieve kick-ass combinatie van beeld en tekst

Verrijk je content marketing en laat ons jouw infographic maken. Brût maakt overzichtelijke, effectieve en informatieve illustraties van jouw data.  Ze zijn niet alleen fraai, maar ook van toegevoegde waarde voor in je blog of presentatie. Met onze infographics wordt jouw content pas echt gelezen en gedeeld. Je krijgt een creatieve kick-ass combinatie van beeld en tekst, zoals je van Brût mag verwachten. We streven altijd naar perfectie en denken vanuit jouw doelgroep. Saaie data brengen wij professioneel tot leven in jouw interactieve infographic. Daag ons maar uit!

Daag ons uit

DAAROM EEN INFOGRAPHIC LATEN MAKEN DOOR BRÛT

  • Bouwen aan jouw visuele merk
  • Saaie data brengen wij tot leven
  • Meetbare datavisualisatie
  • Gecompliceerde data maken wij winstgevend
  • Creatieve kick-ass combinatie van beeld en tekst

OOK EEN BRÛTE INFOGRAPHIC?

Brût Communicatie is een full service bureau in de omgeving van Utrecht. Met een team van ongeveer 20 specialisten – van creatief en analytisch tot planmatige perfectie en chaotisch enthousiasme – hebben we hebben alle competenties in huis. Een groot team zorgt voor verrassende invalshoeken en dat we snel kunnen schakelen. De meest gevraagde deadline voor het opleveren van een sterke infographic bij Brût Communicatie? Gisteren. Oké, gisteren is dan misschien niet realistisch. Maar morgen? Wij zouden zeggen, daag ons uit!

DATA­VISUALISATIE MET INFOGRAPHICS

Infographic marketing is onmisbaar in iedere moderne communicatie-mix. Een beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden. Brût creëert toegankelijke datavisualisatie van jouw statistieken. Tekst en afbeeldingen komen pas echt creatief samen in onze infographics. Als je ons jouw infographics laat maken, zorgen wij voor consistentie en herkenbaarheid. Jouw krachtige boodschap wordt meetbaar en in één oogopslag begrepen en gevonden. Nog meer interactie tussen jouw merk en je doelgroep: daar zorgen wij voor.

WINSTGEVENDE DATA­VISUALISATIE

Interactieve infographic laten maken? Gaaf! Onze overzichtelijke visuals zijn effectief en zorgen voor een boost van je naamsbekendheid. Wij maken je abstracte data toegankelijk, laten je hiermee waardevolle trends ontdekken en vergroten daadwerkelijk je (online) vindbaarheid. Met interactieve infographics van Brût word je gecompliceerde data boeiend en winstgevend tegelijk!