Trek de aandacht met een online magazine - Brût Communicatie

Design

Brutaal in
creatie

Trek de aandacht met een online magazine 

Scoren met een online magazine! Met een online magazine bereik je meer klanten, creëer je meer interactie, betrokkenheid en beleving, én kun je inspelen op actualiteiten. Met een origineel design, pakkende content en interactieve features zorgen wij voor de beste digitale leeservaring. Inspirerend, informerend en activerend. Een online magazine van Brût brengt content tot leven!

Daag ons uit

Innoveer met een digitaal en interactief magazine

Innovatie en creativiteit: ons DNA. Wij doen alles voor een nog positievere attitude ten opzichte van je merk en organisatie. Met een online magazine realiseren wij niet alleen beleving, maar ook conversie. Bekijk online video’s en uitgebreide fotocollages, speel games en bekijk dynamische infographics. Zo maak je echt contact met je doelgroep. De beste online beleving krijg je met een digitaal magazine van Brût. Ook voor interne communicatie lenen online magazines zich uitstekend.

 

Extra communicatie-features in je online tijdschrift

Je eigen online magazine is een ware aanvulling op je communicatiemix. Extra communicatie-features ten opzichte van andere (traditionele) media. De manier om je innovatief te onderscheiden. Redactioneel staan onze creatieve tekstschrijvers met hun digitale pen al voor je klaar. Onze designers zorgen voor een knallende cover voor jouw digitale magazine en een verfrissend design. Ook voor optimale conversie van jouw online magazine hebben wij specialisten in huis. Alles onder één dak. Dat is Brût: het full service marketing- en reclamebureau in regio Utrecht.

 

meten is weten

Een groot voordeel van online magazines is de meetbaarheid: wij kunnen je precies vertellen wie je bezoekers zijn, hoe lang mensen op een pagina blijven en waar ze op klikken. Deze inzichten gebruiken we dan weer voor de volgende uitgave. Zo wordt jouw online magazine alsmaar beter en beter.

DAAROM online magazines van Brût:

  • Meer beleving en conversie
  • Interactief, altijd origineel en dynamisch
  • Creatief ontwerp met knallende content
  • Meetbaar resultaat
  • Brengt content echt tot leven

Online magazine cases

Creatief & interactief. Zoals je van een bureau mag verwachten.