De Vormgevers SEO

SEO is meer dan een toverwoord!

Uiteraard is het hebben van een goede website van essentieel belang. Een website waar jouw potentiële klant in no time kan vinden wat hij of zij zoekt. Maar het is nog veel belangrijker om ervoor te zorgen dat de potentiële klant ook daadwerkelijk op JOUW website terecht komt! Met het gigantische aanbod van websites die jouw nieuwe klant kunnen ‘afleiden’, is het van essentieel belang dat een geïnteresseerde jouw website vindt! Hoe zorg je daarvoor?

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat een zoekopdracht in bijvoorbeeld Google (in Nederland nog steeds marktleider met minimaal 92% tot 98%, desktop vs smartphone) sneller leidt naar jouw pagina. Dat je hoger scoort in de ranking van Google. Ben je bijvoorbeeld een loodgieter in Deventer, dan moet je zorgen dat als iemand ‘Loodgieter Deventer’ intoetst, hij ook daadwerkelijk jouw website getoond krijgt. Maar jouw concurrent wil dat ook! Dus jij zult slimmer moeten zijn dan jouw concurrent.

En dat is nou precies waar wij goed in zijn! De Vormgevers analyseert samen met jou hoe de markt eruit ziet en waar jouw potentiële klanten naar op zoek zijn. Daaraan koppelen we de zoekwoordenselectie en de SEO. Met als enige doel: zorgen dat jouw website bij de geselecteerde zoekwoorden zo hoog mogelijk in de ranking van Google terecht komt! Want dan is de opzet geslaagd. Dan kan de conversie plaatsvinden!

Maak dus snel een afspraak voor de SEO-check van De Vormgevers! Want zonder bezoek op de website kan er geen conversie plaatsvinden!

VRIJBLIJVEND

SAMEN SPARREN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *