Bolton

Arbeidsmarkt
communicatie

helpt Bolton aan timmermannen

Het tekort aan timmermannen in de bouw en de hevige concurrentie tussen bouwbedrijven maakt het moeilijk om nieuwe timmermannen te werven. Bolton daagde ons uit om hen hierbij te helpen.

Uitvoering

Social media leent zich uitstekend om een specifieke doelgroep te bereiken, maar zijn timmermannen wel actief op social media? Volgens ons is het lastig om timmermannen op deze manier te bereiken. Daarom hebben we een campagne bedacht speciaal gericht op de vrouwen van timmermannen. Met behulp van Facebook-advertenties stimuleren we de vrouwen van timmermannen om vacatures van Bolton bij hun partner onder de aandacht te brengen. Dit doen we door hen er een mooi cadeau voor terug te geven. Een win-win situatie.

Resultaat

Er zijn verschillende gesprekken gevoerd met timmermannen die via de Facebook-campagne bij Bolton terecht zijn gekomen. Op dit moment zijn ook de eerste handtekeningen al op de contracten gezet. Omdat de behaalde resultaten erg positief zijn, wordt de campagne binnenkort opnieuw ingezet!

arbeidsmarktcommunicatie_bolton_04
arbeidsmarktcommunicatie_bolton_05

Bolton Groep B.V. is een familiebedrijf in de bouwsector dat is opgericht in 1970. Bolton staat voor innovatie en duurzaamheid. De wereld van de bouw verandert continu en nieuwe ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. Bolton volgt alle vernieuwingen nauwkeurig met een scherp oog voor duurzaamheid.

arbeidsmarktcommunicatie_bolton_logo-400x172

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!