GENEREER MEER BELANGSTELLING & BETROKKENHEID MET INFOGRAPHICS

INFOGRAPHICS VALLEN OP

Met infographics maak je écht het verschil. Zeker in de wereld van nu, waarin je wordt overspoeld door informatie. Infographics vallen op en worden door de behapbare hoeveelheid tekst eerder gelezen. Minstens zo belangrijk: de informatie blijft beter hangen. Wist je dat 80-90% van de opgeslagen informatie in jouw brein binnenkomt via beeld?

EN HEBBEN MEER OVERTUIGINGSKRACHT

Informatie in infographics wordt niet alleen beter onthouden door jouw doelgroep, maar is ook veel overtuigender dan een losse tekst met afbeelding. Doordat een infographic informatie direct visualiseert, geloven mensen sneller wat ze lezen wanneer informatie in een infographic staat. Waar wacht je op?

VERGROOT JE BEREIK

Hoe gaaf is het als jouw doelgroep jouw content niet alleen leest, maar ook deelt, zodat je bereik groter wordt?! Infographics worden veel vaker gedeeld via social media dan alleen tekst.

VERRAS JE DOELGROEP

De verschillende kleuren, vormen en lettertypen geven infographics een speels karakter. Met infographics verras je je doelgroep en breng je jouw boodschap op een unieke manier over.

VERBETER VINDBAARHEID

Infographics worden door Google gezien als waardevolle content én houden langer de aandacht vast, waardoor websitebezoekers langer op je website blijven. Dubbele winst voor de vindbaarheid van je website!

INFOGRAPHICS: VAN DOELGROEP NAAR INHOUD

Van de eerste schetsfase tot het uitwerken van de laatste details: om de aandacht van de juiste mensen te trekken, focussen wij ons van begin af aan 100% op jouw doelgroep. Dit begint met het maken van persona’s, zodat we precies weten wie we voor ons hebben en hoe we hen de juiste informatie kunnen bieden met zo min mogelijk tekst.

LAAT JE EENS VERRASSEN MET EEN PASSENDE INFOGRAPHIC

Het is eigenlijk heel simpel; infographics trekken de aandacht van jouw doelgroep, genereren meer betrokkenheid en hebben een overtuigende werking. Stel het niet langer uit, laat je eens verrassen!

SCHAKEL OOK

ONZE CREATIVITEIT IN