Infographics: genereer meer belangstelling & interactie met jouw doelgroep - Brût Communicatie

GENEREER MEER BELANGSTELLING & BETROKKENHEID MET INFOGRAPHICS

INFOGRAPHICS VALLEN OP

Met infographics maak je écht het verschil. Zeker in de wereld van nu, waarin je wordt overspoeld door informatie. Infographics vallen op en worden door de behapbare hoeveelheid tekst eerder gelezen. Minstens zo belangrijk: de informatie blijft beter hangen. Wist je dat 80-90% van de opgeslagen informatie in jouw brein binnenkomt via beeld?

EN HEBBEN MEER OVERTUIGINGSKRACHT

Informatie in infographics wordt niet alleen beter onthouden door jouw doelgroep, maar is ook veel overtuigender dan een losse tekst met afbeelding. Doordat een infographic informatie direct visualiseert, geloven mensen sneller wat ze lezen wanneer informatie in een infographic staat. Waar wacht je op?

VERGROOT JE BEREIK

Hoe gaaf is het als jouw doelgroep jouw content niet alleen leest, maar ook deelt, zodat je bereik groter wordt?! Infographics worden veel vaker gedeeld via social media dan alleen tekst.

VERRAS JE DOELGROEP

De verschillende kleuren, vormen en lettertypen geven infographics een speels karakter. Met infographics verras je je doelgroep en breng je jouw boodschap op een unieke manier over.

VERBETER VINDBAARHEID

Infographics worden door Google gezien als waardevolle content én houden langer de aandacht vast, waardoor websitebezoekers langer op je website blijven. Dubbele winst voor de vindbaarheid van je website!

SCHAKEL OOK

ONZE CREATIVITEIT IN