Groene Hart Ziekenhuis

naamsbekendheid
campagne

persoonlijk gemaakt

Het regionale ziekenhuis in Woerden is gefuseerd met een groter ziekenhuis. Woerden beschikt hierdoor alleen nog over een polikliniek waar mensen terechtkunnen voor kleine behandelingen. De dichtstbijzijnde ziekenhuizen bevinden zich in Nieuwegein en Gouda. Groene Hart Ziekenhuis benaderde ons daarom om de naamsbekendheid van hun vestiging in Gouda te vergroten in regio Woerden en Bodegraven.

Uitvoering

Het ziekenhuis in Woerden stond bekend om de persoonlijke aandacht. Omdat dit ook één van de kenmerken is van Groene Hart Ziekenhuis, hebben we een campagne bedacht die hierop inspeelt. Een campagne waarin de relatie tussen arts en patiënt centraal staat. Om het persoonlijke karakter nog extra te benadrukken, zijn bekende mensen (huisartsen, medisch specialisten) uit de regio ingezet voor de fotografie en video. Hierdoor ontstaat er een vertrouwd gevoel bij de doelgroep.
Daarnaast hebben we geprobeerd om het gevoel van afstand weg te nemen, door te benadrukken dat het Groene Hart Ziekenhuis dichtbij ligt.

Resultaat

Op basis van bovenstaand concept hebben we verschillende communicatiemiddelen ontwikkeld: Facebook-advertenties, krantenadvertenties, posters voor buitenreclame, een video voor YouTube en een korte video die dient als bioscoopreclame. De naamsbekendheid van Groene Hart Ziekenhuis is door de combinatie van deze middelen flink vergroot in de regio.

naamsbekendheidcampagne_groene
naamsbekendheidcampagne_groene-hart-ziekenhuis_04-400x533
naamsbekendheidcampagne_groene-hart-ziekenhuis_05-400x565

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda is een modern, flexibel, slagvaardig en ondernemend algemeen ziekenhuis van en voor inwoners uit Midden Holland. Het GHZ biedt goed bereikbare en kwalitatief hoogwaardige medisch-specialistische zorg op vier locaties: Locatie Gouda, Locatie Bodegraven, Locatie Schoonhoven en Locatie Zuidplas. Het GHZ beschikt over zo’n 400 bedden. Er werken 164 medisch specialisten, 2.100 medewerkers en 150 vrijwilligers.

Of vul het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op!