Van Hees: Online zichtbaarheid weer van deze tijd - Brût Communicatie

Online zichtbaarheid weer van deze tijd

vanheesgroep.nl - sterk in en om het water

Eigentijdse upgrade

Van Hees Groep, aannemer in de waterbouw is al sinds de 18e eeuw actief. Een echt familiebedrijf. Harde werkers en vooral bezig met hun werk. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de rest achter moet blijven. Daarom hebben we voor hen de website weer up to dat gebracht met een frisse, eigentijdse en stoere uitstraling.

Direct online gebouwd

Deze keer niet een uitgebreid designproces of wire-frames, maar slechts een homepage design en van daaruit direct doorgebouwd in het CMS. Snel en doeltreffend én kostenbesparend. Zonder uiteraard iets af te doen aan de uitstraling en professionaliteit.

Video op homepage als ‘trigger’

Direct op de homepage een korte compilatievideo om de beleving nog meer te vergroten. Een mix van meerdere video’s. Door ons samengesteld en gemaakt uit het beschikbare materiaal. Daardoor is het voor de bezoeker direct duidelijk waar Van Hees sterk in is. Sterk in én om het water. En dat gekoppeld aan duidelijke C2A’s.

Een website met micro-animaties

Geen statische website, waar de plaatjes en teksten er direct staan, maar door de gehele website zijn er subtiele micro-animaties. Die geven de website tijdens het scrollen net even iets meer en het oogt gewoon aantrekkelijker. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn.

vanheesgroep.nl - aannemer in de waterbouw
vanheesgroep.nl - video voorbeeld

Alle categorieën in één oogopslag

Belangrijkste van de website was dat het direct duidelijk moest zijn voor de bezoeker in welke expertises Van Hees Groep actief is. De projecten achter de categoriëen zijn allemaal voorzien van tags, zodat het ook mogelijk is om te filteren en projecten bij meerdere categorieën onder te brengen.

Ook hebben wij voor hen de website content verzorgd en gevuld, geoptimaliseerde teksten (SEO) geschreven en fotografie keuze verzorgd. Kortom een compleet traject uit handen genomen. Van Hees Groep kan weer een aantal jaren vooruit met deze website.

vanheesgroep.nl - expertises overzicht
vanheesgroep.nl - projecten slider voorbeeld
vanheesgroep.nl - responsive design

Brût Communicatie heeft goed naar voren gebracht waar wij in uitblinken, zowel in tekst als beeld.

De nieuwe website geeft perfect weer wie Van Hees is en wat wij doen.

Jurgen Bruin - Projectcoördinator

SCHAKEL OOK

ONZE CREATIVITEIT IN