Vlammrs: Empowering data & people - Brût Communicatie

Empowering data & people.

Vlammrs website & campagne

Vlammrs is de jonge, datanieuwsgierige, dochter binnen ORMIT Group en heeft data tot ‘het nieuwe goud’ binnen bedrijven bestempeld. Door het aanbieden van traineeships bij grote organisaties ontstaat er een win-winsituatie. Trainees kunnen snel bijleren en die organisaties zijn weer geholpen met specialisten die snel een grote klus kunnen doen.

De Vraag

Ja zeker! Dat was het antwoord op de vraag of wij Vlammrs konden helpen met hun groeiambitie. En kunnen jullie dan meteen aan de slag met een herpositionering en een nieuwe visual identity? Geen probleem natuurlijk!

Als Brabants bedrijf was Vlammrs vooral regionaal gefocust. De ambitie was om te groeien en de branding te richten op heel Nederland en de BeNeLux. Het doel: op die manier zowel nieuwe klanten als nieuwe medewerkers werven.

Het concept

De vraag van Vlammrs was duidelijk. Deze case gaat over mensen dus dat moest de kern van onze strategie worden. Het logo moest blijven. We hebben een visual identity ontwikkeld waarin het menselijk aspect duidelijk naar voren kwam. Door de nieuwe uitstraling wordt een veel bredere doelgroep aangesproken waardoor we werkten aan de groeiambitie. We hebben ook een nieuwe, krachtige pay-off ontwikkeld: Vlammrs. Empowering data & people.

Door naar de volgende stap: het vernieuwen van alle online content. Op die manier konden we Vlammrs online scherp profileren. De content, die we overigens hebben aangeboden in twee talen (Nederlands en Engels), bestond uit video, foto’s, teksten, webdesign en online communicatie. Nu hadden we de juiste middelen om de doelgroep te informeren en te activeren.

Vlammrs website & campagne
Vlammrs website & campagne

Het resultaat

Na livegang hebben ze binnen 3 maanden 20 nieuwe Vlammrs weten te verwelkomen. En die Vlammrs komen niet alleen uit Brabant. Een prima resultaat. Daar worden wij blij van!

Wil jij ook een succesvolle campagne?
Wij vertellen je graag meer over strategiebepaling en een resultaatgerichte uitvoering. Contact

Vlammrs website & campagne
Vlammrs website & campagne

SCHAKEL OOK

ONZE CREATIVITEIT IN