Morukuru Family: Zuid-Afrika echt beleven op nieuwe website - Brût Communicatie

Een website waar je Zuid-Afrika echt online beleeft

Olifanten in Zuid-Afrika

Morukuru Family concept

Zuid-Afrika ontdekken op een uitzonderlijke manier, vanuit een prachtige locatie en luxe accommodatie waarbij het draait om familie en warmte. Dat is het concept van Morukuru Family en dat is dan ook wat de nieuwe website moet uitstralen.

Een warm welkom

Een eerste indruk maak je maar één keer. Gasten van Morukuru Family ervaren bij hun aankomst direct een hartelijk en warm gevoel. Door veel beleving te creëren (mooie video’s, krachtige content en bewegende elementen) ervaar je dit gevoel nu ook direct op de website.

Video op homepage als ‘trigger’

De korte compilatievideo op de homepage laat je binnen enkele seconde hét Morukuru gevoel ervaren. De luxe accommodaties, het hartelijke personeel, de adembenemende omgeving, het heerlijke eten: de video is een goede mix van de waarden van Morukuru Family. Heb jij je ticket al geboekt?

Website met veel kleine animaties

Niet alleen door middel van foto’s en video’s hebben we veel aandacht besteed aan beleving, ook micro-animaties spelen hierbij een belangrijke rol. Van mouse-over effecten tot foto’s die een animatie in zich hebben: er gebeurt wat. Dit verhoogt de beleving van de website en geeft de gehele website het luxe gevoel van het Morukuru Family concept.

Morukuru Guesthouse Team
Morukuru website slider custom iconen

Veel oog voor ‘eigen’ stijl

Geen standaard rechthoekige buttons, maar net even anders met een Afrikaanse twist. Handmatig en authentiek, gebaseerd op Zuid-Afrikaanse kunst. Hetzelfde geldt voor de iconen en andere stijl-elementen. En dit alles gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerd lettertype en een subtiel, maar luxe kleurenpalet. Zelfs de iconen en kleuren van de video players hebben dezelfde, authentieke stijl. Wat wil je nog meer? Dit alles zorgt voor een authentiek en luxe gevoel op de website.

morukuru vimeo video met custom interface elementen

Morukuru Responsive Website

Morukuru Responsive Website

Morukuru custom iconen

Morukuru River House Bedroom

Morukuru River House

SCHAKEL OOK

ONZE CREATIVITEIT IN