Accountmanager
Marketing & Communicatie

Nieuwe klanten werven… dát geeft jou energie!

/

Als accountmanager bij Brût Communicatie krijg je alle vrijheid om te doen waar jij goed in bent; nieuwe klanten werven. En verder? Je achterhaalt de vraag achter de vraag en je bouwt relaties met bestaande klanten uit; stuk voor stuk mooie organisaties. Je geeft klanten (strategisch) advies, presenteert concepten en je zet de opdracht uit bij collega’s. Je neemt initiatief en denkt mee. Dit alles doe je voor én met een creatief communicatiebureau. En natuurlijk ook een beetje voor jezelf. Wij bieden je namelijk de kans om je verder te ontwikkelen, een dynamische werkomgeving, een goed salaris en een telefoon, laptop en auto van de zaak!

HOE JE WERKT...

Je maakt deel uit van een hecht team van 19 creatieve, enthousiaste en gezellige collega’s. Een omgeving waar je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Daar horen interne brainstorms natuurlijk ook bij. Iedereen doet waar hij of zij goed in is, om zo samen tot het beste resultaat voor de klant te komen.

Als accountmanager weet je met jouw innemende persoonlijkheid te overtuigen en in te spelen op de behoeften van nieuwe en bestaande klanten. Je krijgt volledige verantwoordelijkheid voor je eigen klanten; een interessante mix van middelgrote, grote, nationale en internationale opdrachtgevers, zowel B-to-B als B-to-C. Jouw klanten spreek je regelmatig en je geeft ze (strategisch) marketing- en communicatieadvies. Uit dat advies blijkt dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en trends in jouw vakgebied. Tevreden klanten? Daar doe jij het voor. Dit doel bereik je niet in je eentje. Door jouw heldere briefings kunnen ook onze art directors, content managers, webdevelopers en grafisch vormgevers met jouw projecten aan de slag.

ONZE NIEUWE ACCOUNTMANAGER...

3 tot 5 jaar werkervaring in accountmanagement
HBO werk- en denkniveau en affiniteit met communicatie/marketing
Commerciële instelling
Creatief in het zien en creëren van kansen
Proactief en ondernemend
32-40 uur per week beschikbaar
Woonachtig in de regio Utrecht

Wat ook brût is...

Je krijgt een fijn salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden!

/

WIE IS BRÛT?

Brût Communicatie is een middelgroot bureau in de regio Utrecht met een hecht team van 18 creatieve, enthousiaste en gezellige collega’s. Bij ons zijn de lijnen kort en doet iedereen waar hij of zij goed in is, om zo tot de mooiste en beste resultaten te komen. Ons klantenportfolio is een interessante en uitdagende mix van (middel)grote, nationale en internationale merken, zowel B-to-B als B-to-C.

BEN JIJ SUPER ENTHOUSIAST EN ZIE JE EEN MATCH?

Solliciteer dan via het formulier hieronder. Heb je vragen? Bel dan met Michel.

Als jij ons net zo enthousiast weet te maken als jijzelf bent, willen we heel graag kennis met je maken!

Vacature

 
 
Motivatiebrief *max 3MB
CV *max 3MB