Projectmanager Marketing, Communicatie & Creatie (32-40 uur) - Brût Communicatie

Projectmanager Marketing, Communicatie & Creatie
(32-40 uur)

HÉ PROJECT MANAGER, WIJ ZOEKEN JOU!

Impact maken. Daar gaan wij als Brût Communicatie, 360-graden marketing communicatie bureau in regio Utrecht, dagelijks voor. Met 20 enthousiaste creatievelingen willen we een glimlach toveren op de gezichten van onze klanten. Door sterke merken te ontwikkelen. Spraakmakende campagnes te bedenken. En de tofste designs op te leveren. Een nóg grotere glimlach, dat is ons doel. Daar hebben we jou bij nodig! Als…

Project Manager Marketing, Communicatie en Creatie!

Ben jij diegene die zegt “dat zoek ik wel even uit” en het project niet meer loslaat? Blijf jij super chill, ondanks dat de deadlines naderen? Heb je zelf ook genoeg ideeën over marketing & communicatie? En wil je werken voor mooie merken, van KPN, tot Univé en MBO Amersfoort? JA, JA, JA en nogmaals JA? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Project Manager Marketing, Communicatie & Creatie!

Bij Brût is bijna iedere opdracht én iedere klant anders. Van kleine opdrachten tot mega projecten. Van een arbeidsmarktcampagne, tot de opmaak van een brochure of geheel nieuwe website. Een flinke uitdaging, maar juist één van de leukste aspecten van werken bij een bureau. Waar jij altijd voor gaat? Goede projectresultaten en een blije klant. Zij blij, jij blij, heel Brût blij!

Je bent aangesloten in het hele proces van A tot Z. Als ware speurneus zoek jij naar de beste oplossing voor een vraagstuk van de klant. Samen met jouw collega’s, onze marketeers, designers en web developers, en natuurlijk de klant, zorg jij ervoor dat een tof project wordt opgetuigd. En een goed ‘einde’ krijgt. Voor de administratie ‘rompslomp’ draai jij je hand ook niet om. Een offerte, planning of factuur maken. Door jouw fijne, down-to-earth persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden creëer je uiteindelijk fans bij onze Brûte klanten.

Je bent nauwkeurig, gedreven en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je hebt zelf al de nodige kennis van of affiniteit met (alles valt te leren!) digitale tools, zoals WordPress en Google Analytics. Je bent een echte teamspeler met een flexibele instelling. Soms moet er iets tussendoor, gaat iets anders dan verwacht of weet je het antwoord ook niet 1, 2, 3. Een goede brainstorm of Google zijn dan jouw beste vriend.

CHECKLIST OVER JOU:

 • FOCUS OP CREATIVITEIT EN COMMERCIEEL DENKEN MET HBO DENK/WERK NIVEAU
 • OOG VOOR DETAIL EN EEN GESTRUCTUREERDE MANIER VAN WERKEN
 • VERANTWOORDELIJKHEIDSGEVOEL EN FLEXIBELE INSTELLING
 • EEN PRO-ACTIEVE HOUDING, JE NEEMT GRAAG INITIATIEF EN DURFT TE VRAGEN
 • NIEUWE IDEEËN EN SCHERPE INZICHTEN
 • NOG WEINIG ERVARING IN HET COMMUNICATIEVAK? GEEN PROBLEEM!
 • EEN BAK AAN ENERGIE EN GEZELLIGHEID!

CHECKLIST OVER ONS:

 • EEN PORTFOLIO MET AFWISSELENDE OPDRACHTGEVERS
 • VEEL RUIMTE VOOR EIGEN IDEEËN, INPUT EN INITIATIEF
 • UITDAGENDE MIX AAN WERKZAAMHEDEN, VAN MARKETING TOT PROJECT MANAGEMENT
 • ALLE KANS OM TE LEREN, TE GROEIEN EN TE ONTWIKKELEN
 • EEN DYNAMISCHE WERKOMGEVING EN EEN TOPTEAM MET LEUKE EN FANATIEKE COLLEGA’S
 • GEZELLIGE VRIJMIBO!

DIT DOE JE ALS JE NIET KAN WÁCHTEN OM AAN DE SLAG TE GAAN:

Mail je CV en je ‘waarom’ naar sollicitatie@brutcommunicatie.nl of solliciteer direct via onderstaand formulier. Wil je meer weten over deze functie? Bel dan 0348-413224 en vraag naar Jeffrey.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Sollicitatie­formulier

  Motivatiebrief *max 5MB
  CV *max 5MB

  CREATIEF. ENERGIEK. HECHT.

  Neem een kijkje in ons bureau

  Op onze studio proef je direct de creativiteit. Nieuwe ideeën vliegen je hier om de oren. Brainstormen doen we ook graag. Natuurlijk zijn we digital super savvy maar ook de flip-over in de vergaderruimte is onze grote vriend. Een boterham mee-eten? De lunchtafel is lang genoeg. En laten we de bar niet vergeten; koude biertjes bezorgen ons elke vrijdag weer een glimlach. Kijk zelf maar.