Vacature Art Director / Grafisch Vormgever | Brût Communicatie

Art Director / Grafisch Vormgever

Ben jij dat “grafische gekkie” die ook conceptueel Brût (mee)denkt? Mooi! Je bent vast nieuwsgierig wat we precies bedoelen. Dat is eigenlijk best simpel. Wij zoeken iemand met de grafische vormgevingskwaliteiten van off- & online gecombineerd met de skills van een conceptdenker. Misschien wel het creatieve schaap met de vijf poten. Wij weten dat die er rondloopt.

 

WE WANT YOU

Als Art Director/ Grafisch Vormgever weet jij de boel creatief te fixen op het gebied van (digitale) vormgeving en alles daaromheen. Of je alles zelf moet doen? Dat niet. Bij Brût hebben we een heel team aan grafisch specialisten in huis. Wat er moet gebeuren, dat is jou echter niet onbekend. Jij bent degene die de eerste ‘concepten’ neerzet en de grafische richting bepaalt. Uiteraard draai je je vijf poten ook niet om voor een puik stukje vormgeving en de uitwerking en oplevering van bestanden aan de klant.

Man werkend achter een laptop op een zitzak


JIJ BLAAST ONS OMVER MET JOUW BRÛTE SKILLS

We zoeken een unieke combinatie. Van technische kennis en conceptuele skills. Van de nodige ervaring én een brûte persoonlijkheid. Maar bovenal zoeken we iemand met wie het klikt voor een vast dienstverband. Yes, vast…. dus ben je freelancer en zoek je een klus, dan zijn wij (voor nu) niet de match.

 • een aanpakker die grafisch écht een niveautje neerzet waar je u tegen zegt;
 • een collega die alles (of ja: veel) weet van 360 graden vormgeving. van print, logo, huisstijl tot aan social ads en websites;
 • iemand die goed begrijpt dat conceptueel meedenken essentieel is om een doordachte vormgeving neer te zetten;
 • een collega die durft te zeggen waar het op staat;
 • een uitvoerder én teamplayer. of het nu gaat om een enkel klusje of een grote campagne. en of het nu met klanten, leveranciers of collega’s is;
 • iemand die – net als wij – super enthousiast (en fanatiek) wordt van de vrijdagmiddagborrel, pub-quiz of padel.


NIET ZOMAAR EEN BAAN

Bij Brût doen we het vooral samen. Natuurlijk horen daar ook pro’s voor jou bij. Logisch. Bouwen aan mooie merken, concepten, campagnes en creatieve projecten, bijvoorbeeld. Wij geloven dat creativiteit het verschil maakt. Maar er is meer. 

 • de mogelijkheid tot vast in dienst in het Brûte team
 • volop ruimte voor jouw creatieve inbreng;
 • diversiteit in opdrachten en klanten;
 • gezellige en gedreven collega’s;
 • en natuurlijk een marktconform salaris en goede voorwaarden.

WIJ ZIJN BRÛT, JIJ BINNENKORT OOK?

Brût Communicatie is een middelgroot bureau in de regio Utrecht met een team van 20 creatieve en enthousiaste collega’s. Bij ons zijn de lijnen kort en doet iedereen waar hij of zij goed in is, om zo tot de mooiste en beste resultaten te komen. Ons klantenportfolio is een uitdagende mix van (middel)grote, nationale en internationale merken, zowel B2B als B2C.

 

SOLLICITEREN DAN!

Interesse gewekt? Top. Tijd voor actie! Zorg ervoor dat jouw sollicitatie onze aandacht trekt. Stuur ‘m naar sollicitatie@brutcommunicatie.nl. of gebruik het formulier hieronder. Wil je meer weten over de functie? Bel dan met 0348 41 32 24.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Sollicitatie­formulier

  Motivatiebrief max 5MB

  CV *max 5MB

  Privacyvoorwaarden

  CREATIEF. ENERGIEK. HECHT.

  Neem een kijkje in ons bureau

  Op onze studio proef je direct de creativiteit. Nieuwe ideeën vliegen je hier om de oren. Brainstormen doen we ook graag. Natuurlijk zijn we digital super savvy maar ook de flip-over in de vergaderruimte is onze grote vriend. Een boterham mee-eten? De lunchtafel is lang genoeg. En laten we de bar niet vergeten; koude biertjes bezorgen ons elke vrijdag weer een glimlach. Kijk zelf maar.