Onder­scheidende arbeidsmarkt­communicatie - Brût Communicatie

Sprekend je doelgroep

Wervings
campagnes

Scoren met onder­scheidende arbeidsmarkt­communicatie

Met goede medewerkers bouw je aan de continuïteit van je organisatie. Tegelijkertijd is talent schaars. En zijn je concurrenten op zoek naar dezelfde talenten. Belangrijk dus om met onderscheidende arbeidsmarktcommunicatie jouw organisatie in de spotlights te zetten in de jacht op de juiste kandidaat. Tijd om het over een andere boeg te gooien! Bij Brût ontwikkelen we voor jouw gave vacatures onderscheidende en kandidaatgerichte wervingscampagnes. Zó aantrekkelijk dat je zeker bent van kwalitatieve sollicitaties. Als specialist in arbeidsmarktcommunicatie weten wij talenten voor je te vinden én te raken.

Met Brût wordt je arbeidsmarktcommunicatie pas écht effectief.

Neem contact op

Van brainstorm naar arbeidsmarkt­campagne

Als bureau voor arbeidsmarktcommunicatie brainstormen we kort samen met jou over een scherpe candidate journey. We zetten jouw organisatie ‘in de markt’ als aantrekkelijke werkgever met een duidelijk en sterk employer brand. We ontwikkelen een onderscheidende campagnestrategie vanuit het perspectief van de sollicitant. Met scherpe vacatureteksten en de inzet van de juiste media. Bij Brût krijg je dus geen standaard proces via bijvoorbeeld een online vacaturebank. Je krijgt een creatieve crossmediale wervingscampagne. Hiermee komt er meer snelheid in je recruitment proces. Pragmatisch ingesteld, dat zijn we. Zo tillen we samen jouw werkgeversmerk en effectiviteit naar een nog hoger niveau.

Specialist in arbeidsmarkt­­communicatie

Durf, wees onderscheidend en daag ons uit op jacht naar die geschikte werknemer. Lukt het niet linksom, dan wel rechtsom met een wervingscampagne van Brût. Als 360-graden, full service communicatiebureau hebben we alles in huis voor effectieve wervingscampagnes. Wij weten de door jou gezochte toppers op de juiste manier te vinden en aan te zetten tot solliciteren. Daarom kies je voor arbeidsmarktcommunicatie van Brût.

Effectieve wervings­campagnes

Bij Brût denken we ‘outside the box’ voor jouw wervingscampagne. Je krijgt er eentje met lef, maar realistisch, geloofwaardig en met authenticiteit. Creatief omdenken wisselen we af met scherpe vacatureteksten. En met crossmediale arbeidsmarktcommunicatie campagnes en campagnemanagement verbinden we de juiste kandidaten aan jou als nieuwe werkgever. Arbeidsmarktcommunicatie met oog voor jouw employer brand. Daar zijn we goed in.

Daarom arbeidsmarkt­communicatie bij Brût

  • De kandidaat centraal
  • Doordachte campagnestrategie
  • Conversiegerichte wervingscampagnes
  • Oog voor jouw employer branding strategie
  • Ruime ervaring met aantoonbare resultaten in recruitment marketing
  • Ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk