Onder­scheidende arbeidsmarktcommunicatie - Brût Communicatie

Sprekend je doelgroep

Arbeidsmarkt
communicatie

Effectief personeel werven

Met onderscheidende arbeidsmarktcommunicatie zet je jouw organisatie in de spotlights in de jacht op de juiste kandidaat. Waarmee je de juiste doelgroep aanspreekt én hen enthousiasmeert voor werken bij jouw organisatie. Juist nu, in een schaarse markt, extra belangrijk!

Bij Brût ontwikkelen we voor jouw vacatures onderscheidende en kandidaatgerichte wervingscampagnes. Zó aantrekkelijk dat je zeker bent van kwalitatieve sollicitaties. Als specialist in arbeidsmarktcommunicatie weten wij talenten voor je te vinden én te raken. Met Brût wordt je arbeidsmarktcommunicatie pas écht effectief en vind je het juiste personeel voor jouw organisatie.

Neem contact op

Van brainstorm naar arbeidsmarkt­campagne

Als bureau voor arbeidsmarktcommunicatie brainstormen we kort samen met jou over een scherpe candidate journey. Naar welke doelgroep ben jij op zoek en via welke kanalen kunnen we hen bereiken? En wat vertellen we hen vervolgens? We zetten jouw organisatie ‘in de markt’ als aantrekkelijke werkgever met een duidelijk en sterk employer brand. We ontwikkelen een onderscheidende campagnestrategie vanuit het perspectief van de sollicitant. Met scherpe vacatureteksten en de inzet van de juiste media. Bij Brût krijg je dus geen standaard proces via bijvoorbeeld een online vacaturebank. Je krijgt een creatieve crossmediale wervingscampagne. Hiermee komt er meer snelheid in je recruitment proces en vind je snel de juiste mensen. Pragmatisch ingesteld, dat zijn we. Zo tillen we samen jouw werkgeversmerk en effectiviteit naar een nog hoger niveau.

Specialist in arbeidsmarkt­­communicatie

Durf, wees onderscheidend en daag ons uit op jacht naar die geschikte werknemer. Lukt het niet linksom, dan wel rechtsom met een wervingscampagne van Brût. Als 360-graden, full service communicatiebureau hebben we alles in huis voor effectieve wervingscampagnes. Wij weten de door jou gezochte toppers op de juiste manier te vinden en aan te zetten tot solliciteren. Daarom kies je voor arbeidsmarktcommunicatie van Brût.

Effectieve wervings­campagnes

Bij Brût denken we ‘outside the box’ voor jouw wervingscampagne. Je krijgt er eentje met lef, maar realistisch, geloofwaardig en met authenticiteit. En het allerbelangrijkst: passend bij jouw organisatie! Creatief omdenken wisselen we af met scherpe vacatureteksten. En met crossmediale arbeidsmarktcommunicatie campagnes en campagnemanagement verbinden we de juiste kandidaten aan jou als nieuwe werkgever. Arbeidsmarktcommunicatie met oog voor jouw werkgeversmerk. Daar zijn we goed in.

Daarom arbeidsmarkt­communicatie bij Brût

  • De kandidaat centraal
  • Doordachte campagnestrategie
  • Conversiegerichte wervingscampagnes
  • Oog voor jouw employer branding strategie
  • Ruime ervaring met aantoonbare resultaten in recruitment marketing
  • Ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk