Verleiden & verbinden met social media campagnes - Brût Communicatie

Campagnes

Sterk in
Strategie

Social media campagnes: Verleiden. Verliefd. Verloofd. Verbonden.

Social media campagnes zijn dé manier om een duurzame relatie op te bouwen met je doelgroep. Je leest het goed ja: een duurzame relatie. Want met een one-night stand nemen wij natuurlijk geen genoegen. Interactie aangaan, volgers en communities opbouwen, engagement verhogen en zo jouw doelstellingen bereiken; dat is waar het om gaat op social media. En laten we als full service communicatiebureau precies daar heel wat ervaring mee hebben! Dus kom maar op en daag ons uit voor creatieve en effectieve social media campagnes.

Daag ons uit

Lage kosten, groot bereik

Social media campagnes zetten we vaak in tijdens de see en think fase van een campagne. Hiermee verhogen we het bereik binnen je doelgroep en genereren we traffic op je website. Bovendien is social advertising zeer geschikt om tegen lage kosten een breed bereik op te bouwen. Nog een reden om er direct mee te starten! 

 

Conversie & engagement

In een social media campagne adverteren we vaak met video-content. Video – of animatie – werkt perfect om de aandacht van je doelgroep te trekken en hen te triggeren om meer te weten te komen over jouw product, dienst of organisatie. Hierna volgt eventueel de remarketing en/of retargeting waarmee we geïnteresseerden nogmaals bereiken. Dit keer met een actiematige boodschap waar ze niet omheen kunnen. Het resultaat: knallende conversiecijfers & engagement-rates. 

 

Wij weten wat werkt op social.

Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie in verschillende sectoren, weten wij precies hoe we ook jouw campagnes succesvol maken. Dus kom maar op met social media campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat en TikTok! 

 

DAAROM een social media campagne van Brût:

  • Altijd betekenisvolle & relevante content
  • 100% creativiteit in zowel tekst als beeld
  • Doordachte campagnestrategie met heldere KPI’s
  • Duurzame community met veel interactie en echte impact
  • Continue optimalisatie tijdens de looptijd van de campagne