Digital designer met code skills (32-40 uur) - Brût Communicatie

Digital designer
(32-40 uur)

Wij zoeken een creatieve webdeveloper…of nee een digital designer…of nee een technische webdesigner. Eigenlijk weten we niet zo goed hoe deze functie precies heet, maar we weten wel wat we zoeken ;-).
Iemand die het leuk vindt om in een creatieve omgeving te werken en een spin in het web is tussen design en webdevelopment.

Brût Communicatie is een creatief bureau met een 360-graden aanpak in de regio Utrecht. Met zestien enthousiaste creatievelingen werken we aan sterke merken, spraakmakende campagnes en designen we voor een grote diversiteit aan mooie klanten.

WE WANT YOU

Jij bent van het type ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Een echte aanpakker dus. Of je nou werkt aan een (campagne)website, platform, banner of e-mailcampagne; je doet het allemaal of wil het graag leren. Niks is te gek. Je bent ‘eager’ en gaat geen uitdaging uit de weg. Ruim budget? Dan gaan we los en maken we gave, onderscheidende dingen. Krap budget? Dan bedenken we samen een creatieve oplossing wat binnen de scope van de opdracht past. Jij gaat, samen met je collega’s, voor het beste resultaat!

WAT GA JE DOEN?

Vette dingen creëren. Jouw werk brengt projecten tot leven. Je loopt warm voor toffe micro-animaties en transities. Hiervoor gebruik je moderne technologie en kijk je kritisch naar de performance. WordPress ken je al goed, maar je limiteert jezelf niet. Als digital designer/webdeveloper ben je nooit uitgeleerd. De basis blijft hetzelfde maar de tools blijven zich (net zoals jij) ontwikkelen.

Man werkend achter een laptop op een zitzak

GEZOCHT, EEN DIGITAL DESIGNER DIE:

 • GOEDE KENNIS VAN DE BASIS (HTML5/CSS3/JAVASCRIPT) BEZIT
 • EEN HELD(IN) IS IN WIREFRAMEN MET ADOBE XD EN/OF SKETCH
 • OOK MET ADOBE CREATIVE SUITE (XD, ILLUSTRATOR ETC..) AAN DE SLAG KAN
 • ONZE KLANTEN KAN UITLEGGEN HOE HET CMS ERACHTER WERKT
 • ZIJN OF HAAR HAND NIET OMDRAAIT VOOR ONDERHOUD & BEHEER VAN WEBSITES
 • ABSOLUTE LIEFDE VOOR HET VAK EN GROTE INTERESSE IN (WEB)DESIGN EN DEVELOPMENT HEEFT
 • EEN ACTIEVE EN OPLOSSINGSGERICHTE HOUDING HEEFT EN EEN EIGEN, CREATIEVE INBRENG IN HET PROCES
 • TRENDS OVER MOTION, MICRO-ANIMATIES EN INTERACTIE DESIGN KENT EN WEET HOE JE DEZE KAN INZETTEN IN HET VOLGENDE PROJECT
 • NIEUWSGIERIG IS EN GRAAG LEERT DOOR SAMEN TE WERKEN MET ERVAREN DEVELOPERS EN EIGENWIJZE DESIGNERS

DIT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN:

 • VEEL RUIMTE (MEER DAN ANDERHALVE METER) VOOR EIGEN IDEEËN, INPUT EN INITIATIEF
 • UITDAGENDE WERKZAAMHEDEN
 • ALLE KANS OM TE LEREN, TE GROEIEN EN TE ONTWIKKELEN
 • MARKTCONFORM SALARIS EN GOEDE VOORWAARDEN
 • EEN BOEL EIGENWIJZE EN CREATIEVE COLLEGA’S
 • LEUKE FEESTJES, VRIJMIBO’S EN REGELMATIG TAART
 • DIVERSITEIT IN MOOIE OPDRACHTEN EN KLANTEN

WIJ BIEDEN JOU:

Volop ruimte voor ambities binnen een creatief bureau in de regio Utrecht. Zestien gedreven collega’s vormen samen met jou een hecht team dat energie en dynamiek geeft. En nee, verwacht geen developers of ‘nerd’ omgeving. We hebben een open en creatieve cultuur. We werken voor een heel divers klantportfolio, waardoor bij vrijwel elke opdracht opnieuw een beroep wordt gedaan op je creativiteit en inlevingsvermogen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je blij wordt van de arbeidsvoorwaarden én de sfeer binnen ons team.

Ben je op dit moment ZZP’er maar vind je het toch leuker om bij een bureau te werken. Let’s talk!

 

KOM JIJ BRÛT COMMUNICATIE VERSTERKEN?

Mooi! Mail je CV en je ‘waarom’ naar sollicitatie@brutcommunicatie.nl of solliciteer direct via onderstaand formulier. Wil je meer weten over de functie? Bel dan even met Jeffrey Oostveen via 0348 413 224. We horen graag van je.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Sollicitatie­formulier

  Motivatiebrief *max 5MB
  CV *max 5MB

  CREATIEF. ENERGIEK. HECHT.

  Neem een kijkje in ons bureau

  Op onze studio proef je direct de creativiteit. Nieuwe ideeën vliegen je hier om de oren. Brainstormen doen we ook graag. Natuurlijk zijn we digital super savvy maar ook de flip-over in de vergaderruimte is onze grote vriend. Een boterham mee-eten? De lunchtafel is lang genoeg. En laten we de bar niet vergeten; koude biertjes bezorgen ons elke vrijdag weer een glimlach. Kijk zelf maar.