(Digitaal) jaarverslag - Brût Communicatie

(Digitaal) jaarverslag

Sprekend

inzicht

Scoren met digitaal jaarverslag

Een (digitaal) jaarverslag van Brût is nooit saai. Weg met ellenlange tabellen en moeilijk geschreven teksten, waar niemand überhaupt aan durft te beginnen. Samen met jou selecteren we interessante en relevante informatie en poetsen deze op tot pareltjes.

Met infographics, animaties of goede fotografie zorgen we ervoor dat jouw jaarverslag de show steelt. Zo komt de informatie over jouw organisatie, van doelstellingen tot jaarrekening, goed naar voren. Door de missie & visie en collega’s aantrekkelijk op de kaart te zetten is het daarnaast meteen een visitekaartje voor jouw organisatie.

Daag ons uit

Veel meer dan cijfers en grafieken

Een eindeloos bestand met heel veel cijfers, dat eigenlijk helemaal niet gelezen wordt? Niet met Brût! We communiceren de essentials, zoals de doelstellingen, strategie en jaarrekening. Maar daarnaast zetten we met een goed opgebouwd jaarverslag met een knallend design jouw organisatie aantrekkelijk op de kaart. Het triggert werknemers en stakeholders om te gaan én vooral te blijven lezen. Door scanbare koppen kiezen lezers de onderwerpen die voor hen interessant zijn. Bovendien is alle informatie meetbaar; zo weet je direct wat interessant is voor de lezers. In een volgende editie geven we daar meer aandacht aan. En aan andere onderwerpen weer wat minder.

 

 

Doelen en resultaten vaker onder de aandacht

Je jaarverslag één keer verspreiden en er daarna niets meer mee doen? Zonde! Maken we een (digitaal) jaarverslag voor jouw organisatie, dan zorgen we voor veel meer rendement uit de inhoud en gemaakte inspanningen. In de maanden na het uitbrengen van het jaarverslag publiceren we onderwerpen hieruit op de juiste (online) kanalen. Bijvoorbeeld een mooie social media post of een nieuwsbrief item. Altijd op een manier aansluitend bij jouw doelgroep. Zo creëren we extra bereik voor jouw organisatie met interessante content. Win win!

DAAROM een interactief jaarverslag van Brût

  • Jouw organisatie goed op de kaart, voor medewerkers én stakeholders
  • Zowel visueel als tekstueel aantrekkelijk, en bovendien scanbaar
  • Realtime content; altijd aan te passen
  • Aantrekkelijk design passend bij jouw huisstijl
  • Geschikt voor alle devices; van mobiel tot desktop
  • Alle informatie meetbaar met Google Analytics
  • Het hele jaar in gebruik; inclusief doorplaatsing op bijv. jouw social media

(SOCIAAL) Jaarverslag: verschillende mogelijkheden

Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie in verschillende sectoren, weten wij precies welke vorm jaarverslag passend is bij jouw wensen. Een overkoepelend beeld van de bedrijfsactiviteiten van het afgelopen jaar tot een sociaal jaarverslag met de focus op o.a. arbeidsomstandigheden, personeelsbeoordeling en winstdeling. Samen met jou selecteren we de juiste onderwerpen en informatie en maken we hier een interessante marketingtool van. Niet eentje voor één moment in het jaar, maar om het gehele jaar de show mee te stelen op verschillende kanalen. Geheel responsive voor ieder device; van mobiel tot tablet en desktop.