Bekijk deze mooie video's/animaties - Brût Communicatie

CREËER MEER AANDACHT EN CONVERSIE MET VIDEO'S/ANIMATIES

VIDEO’S EN ANIMATIES TREKKEN DE AANDACHT

Mensen zijn van nature visueel ingesteld en worden sneller aangetrokken tot video. De combinatie van beeld en geluid trekt niet alleen de aandacht van jouw doelgroep maar houdt deze ook langer vast. Bovendien blijft informatie beter hangen. Na het kijken van een video herinnert 60% van de kijkers zich 3 dagen later nog waar de video over ging. Bij geschreven tekst is dat slechts 10%.

OVERTUIG JE DOELGROEP DOOR VIDEO’S/ANIMATIES

Video’s en animaties kunnen gebruikt worden om (ingewikkelde) processen en diensten inzichtelijk te maken. Jouw doelgroep snapt na het zien van de video/animatie waarom jouw product of dienst is wat zij wil. Niks uitleggen maar je doelgroep overtuigen door emotie op te roepen? Ook dit doe je met video’s; één beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

VERGROOT JE BEREIK

Video-posts worden 1200% vaker gedeeld dan een bericht dat bestaat uit een afbeelding en tekst. Wil je een groter bereik? Focus je dan op videocontent om te zorgen dat jouw doelgroep je bericht deelt.

VERBETER VINDBAARHEID

Google, Facebook en andere online kanalen houden van videocontent. Video’s krijgen daarom voorrang in de zoekresultaten. Video’s helpen je dus om beter gevonden te worden in populaire zoekmachines. Het resultaat? Meer traffic naar jouw website.

CREËER BETROKKENHEID

Op berichten met video’s wordt veel meer gereageerd dan op andere berichttypen. Wil je meer interactie met jouw doelgroep? Zet video’s in!

EN: GO!

Nu is het tijd dat je doelgroep daadwerkelijk in actie komt! Het gebruik van een video op een webpagina kan de conversie met 80% verhogen. Of zoals Michael Litt (CEO Vidyard) het zo mooi zegt: “de afspeelknop is de meest onweerstaanbare call-to-action op het internet”.

KOM IN BEWEGING MET VIDEO’S EN ANIMATIES

Staan meer interactie met de doelgroep en conversieoptimalisatie hoog op het lijstje van jouw organisatie? Sta niet stil en start met video’s en/of animaties!

SCHAKEL OOK

ONZE CREATIVITEIT IN