HEK: Hoe Employer Branding zorgt voor groei - Brût Communicatie

Hoe Employer Branding zorgt voor groei

HEK website

HEK

Oftewel H.Ek Installatie Maatschappij, dé totaalinstallateur voor woningen en woongebouwen. Door het gehele technische proces in eigen beheer te houden, weet HEK zich te onderscheiden van de concurrent en vele mooie projecten binnen te halen. Om te kunnen groeien en meer grote projecten te doen, heb je sterke, gemotiveerde en gedreven vakmensen nodig. Maar hoe vind je die? En nog belangrijker: hoe krijg je ze aan boord?

Geen mensen, geen groei

Met liefde en enthousiasme neemt HEK graag mooie en nieuwe opdrachten aan. Maar voor deze projecten zijn meer vakmensen nodig. Zonder nieuwe mensen, is doorgroeien lastig. Op bestaande vacatures werd niet tot nauwelijks gereageerd. Hoe kom je dan aan nieuwe mensen? Wel, laat dat maar aan ons over.

HEK website

Dé oplossing: Employer branding

Met een duidelijke ‘Wij zijn op zoek naar jou’ boodschap ben je niet opvallend genoeg. Wij gaan voor de persoonlijkere aanpak, oftewel een ‘Werken bij’ website. Door medewerkers te laten zien in video’s en afbeeldingen, krijg je een echt teamgevoel. Een team waar je enthousiast van wordt en bij wil horen.

Een ‘hier wil je werken’ uitstraling

Door het creëren van een gezicht en een enthousiaste sfeer in je organisatie, bereik je jouw potentiële werknemer. Met een concreet en direct aanbod nodigen wij de sollicitant uit om verder te lezen. De sollicitant weet meteen wat het werk bij HEK zo leuk en uitdagend maakt en wat de verdere groeimogelijkheden zijn.

HEK website

Herkenbaar?

Is bovenstaande case herkenbaar voor jouw organisatie en wil jij ook verder groeien? Heb je hulp nodig met een sterke positionering, webdesign of een nieuwe corporate identity? Neem dan contact op met onze professionals. Wij kijken welke op maat gemaakte oplossing jij nodigt hebt om jouw organisatie te versterken.

HEK website

HEK website

HEK website

HEK website

SCHAKEL OOK

ONZE CREATIVITEIT IN