IJzersterke 'werken bij'-website verleidt vakmensen - Brût Communicatie

IJZERSTERKE 'WERKEN BIJ'-WEBSITE VERLEIDT VAKMENSEN

EINDELOZE ZOEKTOCHT

De Stieva Metaal Groep is altijd op zoek naar technisch personeel, maar zij zijn niet de enige. Door de krapte op de arbeidsmarkt is het vinden van goed technisch personeel niet makkelijk. Stieva daagde ons uit om hier verandering in te brengen door middel van een nieuwe ‘Werken bij’-website. Here we go!

IJZERSTERK CONCEPT

Stieva is op zoek naar mensen die gek zijn op hun vak; echte vakidioten. Oftewel: ijzervreters! Mensen die zich vastbijten in een baan en deze niet meer loslaten. De hele ‘Werken bij’-website is gebaseerd op dit concept. Met een knipoog naar de berenklem. Een brutale manier om mensen te strikken.

WIE & WAT

Stieva wil diverse vacatures opvullen: van bijbanen tot opleidingstrajecten en fulltime functies. Daarom geven we potentiële sollicitanten direct een keuzemogelijkheid, zodat de snelle beslissers meteen door kunnen naar de juiste informatie.

PLEZIER & AFWISSELING

Wat maakt Stieva een aantrekkelijke werkgever? De plezier en afwisseling in het werk. Daarom geven we potentiële sollicitanten een kijkje in de mooie projecten van Stieva en laten we met sfeerfoto’s zien dat gezelligheid en teamgevoel altijd centraal staan.

SCHAKEL OOK

ONZE CREATIVITEIT IN