10.000+ CADEAUTJES PERSOONLIJK OVERHANDIGD

jubileumactie_groenwest_02

WIE JARIG IS TRAKTEERT

/

Ter ere van het 100-jarig jubileum wilde woningcorporatie GroenWest een gebaar maken naar hun huurders. Een gebaar dat past bij hun missie ‘Een aantrekkelijke, betaalbare en duurzame woning in een plezierige woonomgeving’ en waar huurders ook echt iets mee kunnen. Of wij daarbij kunnen helpen. Maar natuurlijk!

VAN CONCEPT TOT AAN DE VOORDEUR

/

Na een paar brainstorms met GroenWest is het eerste ei gelegd: het wordt een cadeautje in de vorm van twee ledlampen. Persoonlijk overhandigd aan de voordeur. Voor ons is de keuze voor dit cadeau duidelijk, maar hoe brengen we de boodschap over aan de huurders en minstens zo belangrijk: hoe maken we er een feestelijk geheel van? We focussen ons daarom eerst op het concept en de bijbehorende middelen.

jubileumactie_groenwest_03

20.000 LEDLAMPEN REGELEN

/

12.000 huishoudens. Rekening houdend met het feit dat niet iedereen thuis zal zijn tijdens de overhandiging, komt dit neer op zo’n 10.000 doosjes en 20.000 lampen. Grote aantallen, grote organisatie! Wij hebben GroenWest gedurende het hele traject ontzorgd: van het bestellen van de lampen tot het maken van alle middelen en het inzetten van merkambassadeurs voor het uitdelen.

UITDAGENDE PLANNING

/

Bij zo’n logistieke planning komt heel wat kijken. Wanneer welke regio? Tussen welke tijdstippen gaan we aanbellen? Wat wordt de boodschap? Om ervoor te zorgen dat alle cadeaus op tijd bezorgd worden, is alles zorgvuldig uitgestippeld. Zelfs aan de niet-thuis mensen is gedacht. Met een speciaal kaartje werden zij op de hoogte gesteld van het cadeau en de afhaalmomenten.

jubileumactie_groenwest_04-2

LEDLAMPEN-ACTIE ZORGT VOOR VERBINDING

/

In dit speciale jubileumjaar heeft GroenWest hun huurders persoonlijk in het zonnetje gezet. De ledlampen-actie heeft de verbinding tussen GroenWest en hun huurders versterkt. Een bijzondere actie met een bijzonder cadeau! En dat in welgeteld vier maanden.

jubileumactie_groenwest_05
jubileumactie_groenwest_07-2
jubileumactie_groenwest_08

SCHAKEL OOK

ONZE CREATIVITEIT IN