Employer branding campagne - Brût Communicatie

Employer branding

Sterk in
Strategie

Daag ons uit

Employer branding campagne

Iedere organisatie wil toch die reputatie van perfecte werkgever? In een employer branding campagne van Brût communiceren wij jouw unieke corporate story, je innovatieve bedrijfscultuur en je heldere gedragswaarde zó, dat jij hiermee je ideale candidate persona kunt creëren, werven en behouden.

Met jouw onderscheidende en geloofwaardige employee value proposition (EVP) wordt je werkgeversmerk pas echt aantrekkelijk. In combinatie met je nieuwe employer branding strategie trek je hiermee zeker én snel de juiste medewerkers aan. Als hét bureau voor employer branding bouwt Brût verder aan jouw krachtige werkgeversmerk.

Stralende medewerkers

Wij maken van jouw medewerkers echte ambassadeurs, die zich voor lange tijd aan jouw organisatie willen binden. En in onze employer branding campagne laten wij je eerlijke employee value proposition, met je prettige werkomgeving, baanzekerheid en carrièreperpectieven, echt zien. Zodat ook nieuw talent ziet dat het de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en zich aangetrokken voelt tot jouw positieve werkgeversmerk.

Balans werk en privé

Met een employer branding strategie van Brût groeit en bloeit je organisatie als nooit tevoren. Én zorg je voor de juiste balans tussen werk en privé met stralende medewerkers, zowel thuis als op de werkvloer.

DAAROM een employer branding campagne van Brût

  • Laat je medewerkers stralen, zowel thuis als op de werkvloer
  • Geloofwaardige en eerlijke employee value proposition (EVP)
  • Een krachtig en aantrekkelijk werkgeversmerk
  • Je medewerkers worden ambassadeurs
  • Hét bureau voor employer branding